Design Your Future®

Încă din 2004 am creat și oferit constant programul „De la Viziune la Acțiune”, menit să faciliteze formularea unor obiective clare de evoluție în plan personal, profesional sau relațional, care apoi au fost realizate în mod independent de către participanți.

Bazat pe tehnici de Design Thinking, NLP și inteligență emoțională, acest program a schimbat viața participanților, permițându-le să devină co-creatorii propriei vieți, cariere și relații de cuplu.

În 2020, programul perfecționat și dezvoltat prin cele mai noi tehnici este relansat sub brandul Design Your Future®, marcă europeană înregistrată de Competent Consulting.

 • Creează-ți viața pe vrei să o trăiești

  Putem ieși din postura de simpli actori ai propriei vieți, devenind scenariștii și regizorii acesteia. Și astfel drama poate deveni oricând o poveste de succes sau o comedie romantică, plină de sens și de satisfacții pentru noi!

 • Elimină barierele din calea exprimării potențialului

  Educația și experiențele trecute ne încarcă cu o mulțime de convingeri limitatoare, despre ce „nu pot” sau „nu am dreptul” să fac sau să fiu. Îți poți trăi viața la deplinul ei potențial schimbând regulile potrivit cărora funcționezi și relaționezi cu ceilalți.

 • Eliberează-te de bagajul emoțional

  Foarte multe dintre emoțiile neplăcute și perturbatoare din viața noastră sunt învățate, preluate de la părinți și prieteni. Ele pot fi înlocuite cu emoții mobilizatoare, ce ne susțin și ne facilitează libertatea interioară și afirmarea în plan social.

 • Optimizează-ți mediul relațional

  La fel ca pe rețelele sociale, purtăm cu noi o mulțime de relații toxice sau cel puțin depășite, ce ne consumă timpul și energia. Putem să ne redefinim nevoile relaționale, astfel încât să ne putem concentra pe ceea ce ne definește și are sens pentru noi.

 • Trăiește și împlinește-ți visurile

  Viața noastră nu poate fi mai bună decât aspirațiile pe care le avem. De aceea, programul Design Your Future® folosește tehnici speciale de accesare a imaginației și creativității, ce ne re-conectează la Sine și ne permit deplina exprimare a potențialului propriu.

Detalii despre acest program pot fi găsite pe site-ul dedicat, www.designyourfuture.ro.

Află mai multe