Dezvoltare organizațională

În anul 2004 am fondat, împreună cu soția mea, Mariana Bichiș, prima companie românească ce a oferit servicii de consultanță Design Thinking și Strategic Visioning.

De atunci, am fost primii care am facilitat și accelerat dezvoltarea companiilor românești prin instrumente și programe de dezvoltare organizațională bazate pe:

 • Design Thinking (din 2004)

  Facilitează identificarea de nevoi ale clienților anterior inconștiente și crearea celor mai simple și inovatoare produse și servicii pentru satisfacerea lor.

 • Business NLP (din 2006)

  Optimizează relația dintre manageri și angajați, prin folosirea comunicării verbale și non-verbale, descoperirea și activarea motivatorilor și creșterea eficienței lucrului în echipă.

 • Inteligență emoțională (din 2007)

  Permite evaluarea, selecția și perfecționarea personalului pe baza abilităților sociale, ce sunt mult mai importante pentru succesul profesional decât rezultatele școlare sau trăsăturile de personalitate.

 • Strategic Visioning (din 2007)

  Facilitează înțelegerea aprofundată a evoluției de până acum a companiei, precum și crearea de prognoze ale evoluției viitoare a pieței și relației cu clienții.

 • Executive Coaching (din 2009)

  Provoacă punerea sub semnul întrebării a obișnuințelor de gândire și acțiune ale antreprenorilor și managerilor de top, deschizând calea spre schimbări majore, ce se realizează rapid și ușor.

Contactează-mă pentru detalii