Dezvoltare personală

În iunie 1990, am fondat împreună cu soția mea, Mariana Bichiș, prima companie românească ce a oferit servicii de consultanță pentru dezvoltarea personală.

De-a lungul timpului, am fost primii care am oferit publicului din România instrumente și programe de dezvoltare personală bazate pe:

 • Vizualizare creativă (din 1990)

  Activează resursele imaginației și creativității pentru a permite crearea de scenarii alternative de viitor, pe baza cărora se pot lua decizii dificile.

 • Programare Neuro-Lingvistică (NLP) (din 1998)

  Optimizează relația dintre limbaj și gândire, dintre emoții și acțiuni, pentru a optimiza relația cu sine și cu ceilalți și a crește eficiența tuturor acțiunilor.

 • Life Coaching (din 2001)

  Provoacă punerea sub semnul întrebării a obișnuințelor de gândire și acțiune, deschizând calea spre schimbări majore, ce se realizează rapid și ușor.

 • Design Thinking (din 2004)

  Facilitează identificarea de nevoi anterior inconștiente și găsirea celor mai simple și depline modalități de satisfacere a lor.

 • Inteligență emoțională (din 2007)

  Armonizează relația dintre gândire și emoții, pentru a optimiza luarea și implementarea deciziilor, precum și relațiile cu ceilalți.

Contactează-mă pentru detalii