Executive Coaching

Antreprenorii și managerii de top au nevoie de o formă specială de coaching, bazată pe încredere, dar și provocare, prin care să fie susținuți în abordarea celor mai delicate și complexe subiecte legate de activitatea curentă și strategiile de viitor. În felul acesta se dezvăluie, se înțeleg, nu se mai simt singuri – dar își și dezvoltă unicitatea!

Iar faptul că alături de mine rezultatele apar rapid, cel mai adesea în 1-3 sesiuni de 30-45 minute, este deosebit de apreciat de cei care cunosc valoarea timpului unui antreprenor sau manager de top.

 • Clarificarea rapidă a nevoilor personale și organizaționale

  Adesea, chiar și antreprenorii și top-managerii au doar impresia că știu ce vor și de ce anume își doresc acele lucruri. Iar în privința nevoilor echipei sau organizației, cel mai adesea există nevoi și așteptări pe care le ignoră cu desăvârșire.

 • Identificarea conflictelor de valori

  Din experiența mea, mai bine de 90% dintre situațiile abordate în executive coaching au la origine un conflict de valori. Uneori conflictul este interior, dar foarte adesea el este general de valorile diferite de cele ale unui grup sau chiar ale întregii organizații.

 • Explorarea extinsă a opțiunilor

  Identificăm aspectele simple, complicate și complexe ale situației. Și apoi explorăm oportunitățile și amenințările asociate ei, pentru a identifica cel puțin 3 tipuri de soluții.

 • Activarea resurselor necesare

  Schimbările sunt susținute de un motor ce funcționează pe bază de resurse. Unele sunt interioare, ale clientului de coaching, dar majoritatea sunt puse la dispoziție de către colaboratori și organizație, deci trebuie activate.

 • Definirea și implementarea unui plan de acțiune realist

  Întregul proces de coaching este orientat spre atingerea obiectivului definit de client, fiind documentat într-un Plan de Acțiune detaliat, cu termene și criterii de evaluare precise.

Programează o sesiune