Keynote Speaker

De mai bine de 20 de ani, sunt apreciat în calitate de Keynote Speaker la evenimente desfășurate pe 4 continente: Europa, America de Nord, America de Sud și Africa. Și am participat la sute de emisiuni TV și radio din țară și din străinătate.

Subiectele mele predilecte:

 • Inteligența Emoțională

  Modelul circumplex al Emoțiiilor Primare permite înțelegerea rapidă și dezvoltarea eficientă a abilităților de inteligență emoțională. Iar experiența de Life Coach și Executive Coach îmi oferă nenumărate exemple și studii de caz ce fac prezentările mele să fie extrem de atractive și instructive.

 • Professional Coaching

  Mi-am început cariera de Life Coach NLP în anul 2001, fiind primul Life Coach din București (și probabil din România). De aceea, la solicitarea Asociației Române pentru Coaching (ARC) în anul 2013 am redactat standardul de formare pentru profesia de Specialist în activitatea de coaching, recunoscută de Statul român. Acesta a fost primul standard de formare oficial dintr-un stat membru al Uniunii Europene. De aceea, la experiența practică de Professional Coach se adaugă și expertiza rezultată din conceptualizarea procesului de formare în coaching.

 • Dezvoltare personală

  Alături de soția mea, Mariana Bichiș, în 1990 am fondat prima companie din România având ca obiect de activitate „consultanță pentru dezvoltare personală”. Pe lângă experiența și studiile de caz derivate din lucrul cu mii de persoane, am acumulat peste 45 de ani de lucru cu mine.

 • NLP (Programare Neuro-Lingvistică)

  În anul 2000 am devenit primul român certificat ca Licensed NLP Trainer, fiind format direct de co-creatorul NLP, Dr. Richard Bandler. Ulterior, în 2011 am devenit primul (și singurul până în prezent) Licensed NLP Master-Trainer, ca recunoaștere pentru contribuțiile aduse în dezvoltarea tehnicilor și curriculei formărilor de Business NLP Practitioner® și Life Coach NLP.

 • Design Thinking

  Aplic în mod profesionist tehnicile de vizualizare creativă încă din 1990, facilitând astfel luarea de decizii esențiale pentru viața lor de către sute de persoane. Am oferit programul „De la Viziune la Acțiune” începând cu anul 2004 și am organizat retreat-uri de „Strategic Visioning” din anul 2007, acumulând astfel o experiență și expertiză unică în România. Și am acumulat sute de ore de Antreprenorial Coaching, contribuind la crearea și dezvoltarea a zeci de companii cu capital românesc.

 • Leadership Development

  Începând cu anul 2009 particip constant la programele organizate de Fundația Leaders, care a dezvoltat spiritul antreprenorial și capabilitățile de lider la peste 20.000 de tineri români. Am contribuit activ la conceperea și realizarea de simulări de business, ce reprezintă cea mai eficientă și rapidă metodă de dezvoltare a abilităților de leadership.

invită-mă la evenimentul tău