Personal Coaching

Începând cu anul 2001, am susținut mii de persoane în clarificarea nevoilor și aspirațiilor lor, definirea de obiective provocatoare și atingerea lor în modul cel mai potrivit. Astfel și-au depășit limitele și au descoperit noi oportunități, la care nu îndrăzniseră anterior să viseze.

Iar faptul că alături de mine rezultatele apar după o singură sesiune de coaching, sau o serie de 5 sesiuni, în cazul schimbărilor mai complexe, este apreciat de către cei care chiar vor să reușescă, nu doar să vorbescă despre dificultățile lor.

 • Clarificare rapidă a nevoilor și valorilor

  Foarte adesea, oamenii au doar impresia că știu ce vor și de ce anume își doresc acele lucruri. Și aproape întotdeauna schimbările și transformările pe care și le propun intră în conflict cu valorile actualului stil de viață și ale mediului în care se manifestă.

 • Explorare extinsă a opțiunilor

  Obișnuințele din familie și școală ne determină frecvent să avem impresia că pentru a reși trebuie să acționăm mai mult și mai bine. Și totuși, paradoxal, adesea schimbările majore implică să nu mai facem anumite lucruri, care mențin starea de fapt actuală.

 • Identificare adecvată a resurselor

  Schimbările din viață sunt propulsate de un motor pe bază de resurse interioare. Creativitatea, perseverența, răbdarea, flexibilitatea, empatia sunt foarte adesea mai importante decât banii sau mediul favorabil.

 • Motivare durabilă, multifactorială

  Succesul schimbărilor dorite de client este asigurat prin instalarea unui propulsor motivațional, ce permite atingerea obiectivelor chiar și în cazul unor întârzieri sau probleme neprevăzute.

 • Definire și implementare plan de acțiune realist

  Întregul proces de coaching este orientat spre atingerea obiectivului definit de client, fiind documentat într-un Plan de Acțiune detaliat, cu termene și criterii de evaluare precise.

Programează o sesiune