Professional Coaching

Din anul 2001, sunt primul practicant de Life Coaching din București, acumulând peste 8.000 de ore de facilitare a stabilirii de obiective îndrăznețe și accelerare a îndeplinirii lor.

Experiența acumulată mi-a permis, în anul 2012, să contribui semnificativ la obținerea recunoașterii profesiei de Specialist în activitatea de coaching de către Statul român, iar un an mai târziu să fiu autorul principal al primei curricule oficiale de formare în coaching, certificată de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

De aceea, mă definesc ca profesionist:

 • Experiența unică

  Atât numărul de clienți, cât și diversitatea subiectelor și obiectivelor abordate, mi-au permis acumularea unei experiențe unice în România.

 • Diversitatea abordărilor

  Folosirea de tehnici inspirate din NLP, Inteligența Emoțională și Psihologia Jungiană îmi permite să abordez practic orice subiect din viața personală, profesională și socială.

 • Flexibilitatea

  Nu-mi amintesc să fi lucrat vreodată cu doi clienți la fel – și nici chiar cu același client de o manieră identică în două sesiuni de coaching. Abordez persoana, nu subiectul, contextul de aici și acum, nu un model prestabilit.

 • Empatia

  Lipsa oricărei prejudecăți și acceptarea necondiționată a emoțiilor și trăirilor clientului reprezintă, pentru mine, elementul-cheie, care susține succesul și facilitează schimbările.

 • Dezvoltarea continuă

  Mi-am început propriul proces de dezvoltare personală acum mai bine de 45 de ani, la debutul adolescenței. și îl continui și în prezent, lucrul cu mine fiind o sursă de inspirație la fel de importantă ca informațiile din cursurile pe care le frecventez și cărțile pe care le citesc.

Programează o sesiune