Reclaim your Inner Gold™

Neurologul V. S. Ramachandran descrie relația dintre creier și conștiință drept una de creare de povești: simțurile ne povestesc cum este lumea, personalitatea ne povestește cine și ce suntem. Psihologia socială ne atrage atenția că preluăm povestea familiei și a generației noastre, iar C.G. Jung spune că arhetipurile sunt porțile de comunicare între lumea interioară și cea exterioară.

Pe scurt, trăim într-o poveste, ce a fost începută de alții (părinți și bunici) și continuată de influențe interioare și exterioare. O poveste plină de peripeții și neprevăzut, al cărui final sperăm, cel puțin, că-l vom influența noi înșine.

O poveste în care, fără să știm, căutăm cu frenezie „aurul interior”: capacitatea de a ne exprima potențialul și a contribui la existența și evoluția lumii.

Timp de 7 zile, în cadrul unui retreat, te invit să-ți explorezi povestea și să descoperi tot ceea ce ți-a fost ascuns sau inaccesibil până acum. Și, mai ales, să activezi pepitele de aur ascunse în temerile, neputințele, ezitările și renunțările de până acum.

 • Descoperi sursa autosabotărilor

  Fie pentru că ne-am temut de critică, respingere sau eșec, fie pentru că nu am avut contextul adecvat pentru a experimenta anumite roluri esențiale pentru succesul în viața de adult, majoritatea oamenilor evită să iasă prea mult din zona de confort și nu-și asumă provocările ce permit trecerea la niveluri evoluate de conștiință.

 • Îți activezi busola interioară

  Înainte de a gândi, copiii se orientează perfect prin viață folosind două instrumente: emoțiile primare și intuiția/instinctul. Ele sunt apoi inhibate, odată cu dezvoltarea rațiunii și acumularea de cunoștințe. Și totuși, ca adulți continuăm să avem nevoie de ele, atunci când ne confruntăm cu situații noi și necunoscute.

 • Te reconectezi la geniul creativ interior

  Toți copiii sunt creatori înnăscuți: din orice obiect își fac o jucărie, pentru orice idee concep o poveste. De aceea, lumea și povestea în care trăim este, în realitate, propria noastră creație, chiar dacă o construim folosind elementele puse la dispoziție de familie, societate și natură. Povestea are mai multe acte, fiecare act fiind conceput de eroul principal din actul anterior. Adolescența ne-o trăim așa cum ne-am imaginat-o pe când eram copii, iar viața de adult corespunde percepțiilor și temerilor din adolescență. Iar creatorii diferitelor acte continuă să existe în noi, ei putând oricând să rescrie total sau parțial actul următor.

 • Recuperezi „aurul” talentelor și potențialului interior

  Fiecare om se naște cu un set propriu de talente și abilități înnăscute. Uneori ele sunt descoperite și dezvoltate, dar cel mai adesea rămân în stare latentă, ascunse sub o pătură de neîncredere, rușine și teamă de eșec. Miza principală a acestui proces este să identifici și să activezi cât mai multe dintre aceste „pepite de aur”, ce îți aparțin de drept și reprezintă capitalul tău de succes, zestrea interioară înnăscută.

 • Îți transformi viața, schimbându-ți povestea

  Pentru că ți-ai schimbat comportamentele, ți-ai activat sistemul interior de ghidaj, te-ai reconectat la creativitate și te-ai dotat cu „aurul interior”, îți poți defini scenarii de viață reale, care să-ți permită ca de-acum înainte să experimentezi și să exprimi pe deplin potențialul tău de împlinire și fericire în viață.

Descoperă când și cum poți începe